pfcnfdrf

Як дізнатися вік домену, сайту, сторінки

Вік веб-порталу безпосередньо впливає насамперед на відвідуваність. Користувачі значно частіше переходять саме на перевірені сайти. Довіра з боку пошукових систем вища по відношенню до тих сайтів, які були створені давно.

Періодично люди стикаються з необхідністю перевірки віку сайту. Це відбувається, коли потрібно купити веб-портал або відшукати партнерів. Додатково вік веб-ресурсу перевіряють і в процесі вивчення конкурентів. Перевірку сайту можна провести кількома способами, кожен з яких має свої особливості. Виконати перевірку домену ви можете і на нашому сайті – це займе небагато часу.

Як за допомогою онлайн-сервісів дізнатися, коли створено сайт

Для того щоб дізнатися, коли саме було створено сайт, можна скористатися різноманітними онлайн-сервісами та спеціальними програмами, які є в мережі.

Щоб провести перевірку, потрібно виконати кілька простих і ефективних дій:

  1. Спочатку в спеціально підготовлений пошуковий рядок на сторінці потрібно ввести адресу обраного сайту. Це дасть змогу точно встановити, як давно створено сайт.
  2. Після цього потрібно запустити процес аналізу.
  3. На екрані комп’ютера відобразиться велика кількість інформації. Більш пильну увагу варто звертати на такий розділ як “Технічний стан сайту”.
  4. У цьому розділі потрібно знайти пункт, пов’язаний із віком домену.

Слід також врахувати, що сайт може бути створений і запущений значно пізніше, ніж було виконано реєстрацію домену. Деякі компанії заздалегідь купують доменне ім’я, а також обирають відповідну зону. Крім того, домен нерідко кілька разів перепродують, використовуючи для цього трансфер домену.

Дані WHOIS підкажуть, коли створено сайт

Досить часто для проведення відповідної перевірки користувачі застосовують спеціальну базу даних, яка отримала назву WHOIS. З її допомогою можна дізнатися, коли зареєстровано сайт. Цей інструмент можна використовувати безкоштовно. Для того щоб виконати перевірку, потрібно вводити не адресу веб-порталу, а доменне ім’я. Після цього можна переходити до перевірки.

За допомогою цього сервісу можна отримати таку інформацію:

  • точне ім’я;
  • використовувані сервери;
  • особливості співпраці з адміністратором.

Для того щоб отримати інформацію про те, коли саме відбулася реєстрація домену, потрібно перейти на сторінці в спеціальний розділ created. Тут зазначено, скільки часу сайту.

Користуватися цим сервісом можна в будь-який зручний час. І це ж спростить процес управління доменом.

Як дізнатися дату створення сайту за допомогою інтернет-архівів

Якщо людина готова витратити деякий час на перевірку, то можна скористатися веб-архівом. Відмітна особливість цього сервісу полягає в тому, що в ньому зберігаються копії практично всіх сайтів, які є в мережі. Але процес цей не швидкий, і підійде тільки тим, хто не готовий зіткнутися з труднощами.

Щоб за допомогою цього способу дізнатися, коли зареєстровано сайт, потрібно пройти кілька етапів:

  1. Спочатку в спеціально відведений рядок ввести адресу того веб-сайту, інформація про який цікавить. Для запуску перевірки варто натиснути “BROWSE HISTORY”.
  2. За кілька секунд на моніторі з’явиться календар, у якому буде відзначено певні дані. Тут же можна буде подивитися, коли додавалися публікації або ж виконувалися інші процеси.
  3. Витративши трохи часу, можна відшукати дату, коли саме було створено портал.

За допомогою веб-ресурсу можна отримати інформацію про чисельність доданих зображень і відео, про зміни в дизайні, про інший контент.

Віддаючи перевагу цьому способу, можна буде максимально точно дізнатися, в який місяць було створено ресурс. Але важливо пам’ятати, що якщо інформацію додавали нечасто, то з визначенням дати можуть виникнути деякі складнощі.

Як дізнатися вік домену сайту за допомогою інструментів SEO-аналізу

Для того щоб отримати більше інформації не тільки про дату реєстрації домену, а й про інші аспекти, які стосуються веб-порталу, можна скористатися ефективними та корисними сервісами PR-CY, CY-PR.COM, а також XTOOL або SeoLik. Вибирати можна один або кілька сервісів.

Для того щоб почати перевірку, необхідно в спеціально відведений рядок ввести адресу веб-порталу. Після цього можна здійснювати запуск процесу аналізу. Деякий час може знадобитися на детальне дослідження і на встановлення точної дати, коли веб-портал було створено.

Щоб точно дізнатися вік сайту, сервіси беруть до уваги кілька основних параметрів:

  • вік домену і момент його запуску;
  • дані, які містяться у веб-архіві;
  • та дата, коли вперше пошукові системи проіндексували веб-ресурс.

У цих сервісах використовується вся та інформація, яка була обчислена за допомогою раніше перерахованих способів. При цьому дії здійснюються автоматично, і вручну нічого робити не потрібно.

Схожі матеріали

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *