Модулі для ISPmanager

Припиняється продаж вічних ліцензій ISPsystem

З 24 липня 2018 року ISPsystem припиняє випуск вічних ліцензій ISPmanager та інших продуктів.

Ліцензії, які були куплені раніше, діятимуть, оновлення можна буде купити за половину річної вартості. За чинних оновлень ви зможете безкоштовно переходити з 5-го на 6-е покоління ліцензій.

Причини скасування вічних ліцензій

  • Незручно купувати розширення ліцензії для DCImanager, VMmanager або ISPmanager Business. Навіть якщо потрібно додати ноду чи сервер у кластер на короткий термін – все одно доводилося оплачувати повну вартість.
  • Безпека. Для багатьох користувачів не очевидно, що якщо не продовжувати оновлення, то панель керування через час стає вразливою.
  • Несумлінні реселери продавали вічні ліцензії із простроченим терміном оновлень. Купуючи ліцензію ISPmanager у нас ви купуєте таку саму ліцензію як у ISPsystem, але зі знижкою та актуальними оновленнями

Перехід на річну ліцензію

Усі користувачі безстрокових (вічних) ліцензій 5-го покоління можуть вигідно перейти на тариф з річною підпискою. Залежно від вашого облікового запису ви отримаєте від 1 до 2 років річної підписки безкоштовно.
Скільки років ви отримаєте залежить від дати закінчення оновлень:

  • Якщо оновлення куплені та діють протягом року, ліцензія конвертується у річну та додається 2 роки до дати закінчення оновлень. Наприклад, безстрокова ліцензія мала оновлення до 1 листопада 2018 р. Вона буде конвертована у річну, термін її дії стане до 1 листопада 2020 р.
  • Якщо оновлення не куплені або прострочені, ліцензія оновлюється до дати звернення до нас, конвертується в річну та додається 1 рік до поточної дати. Якщо звернення було 17 липня, то річна ліцензія діятиме до 17 липня 2019 року.
  • Якщо оновлення куплено на кілька років вперед, ми повернемо вам кошти за “зайві” придбані роки оновлень і сконвертуємо ліцензію в річну до поточного року.

Для переходу з вічною на річну ліцензію – напишіть запит на підтримку.

Оновлення ліцензій 4 версії

Можна безкоштовно обміняти ті ліцензії 4-го покоління, які активні і дійсно використовуються (тобто зверталися до сервера ліцензій останнім часом). Щоб безкоштовно оновити ліцензію до 5 версії – напишіть у службу підтримки запит та вкажіть ВД ліцензії, яку ви хочете оновити. Тих, хто напише нам і дійсно використовує свою ліцензію, ми оновимо до 5-ої версії до поточної дати і додамо плюс один безкоштовний рік.

Усі заявки на оновлення ліцензій приймаються лише до 31 жовтня 2018 року.

Для вигідного переходу на річні ліцензії 5 версії – зв’яжіться з підтримкою

Схожі матеріали