14let tort
|

Тутхост – 14 років – подарунки та новинки

Цього літа компанії TutHost виповнилося 14 років. Все починалося з 1 сервера та простенького сайту, частину якого досі можна побачити в інтернет-архіві . На честь народження ми хотіли б подарувати всім знижку в розмірі 14% на всі замовлення, оформлені до 14 серпня. Також на вас чекає кілька новинок.

Щоб отримати знижку 14% – під час оформлення замовлення використовуйте промокод: tuthost14let . Знижка діє лише до 14 серпня.

Крім того, ми підготували новий дизайн особистого кабінету, який зараз проходить тестування, але його вже можна побачити, якщо клацнути в особистому кабінеті зверху на посилання: “Запрошуємо протестувати новий інтерфейс!”. Повернутися назад на старий інтерфейс можна будь-якої миті, клікнувши на посилання “старий інтерфейс”.

Також ми приготували і вже включили на деяких серверах хостингу – новий дизайн панелі управління Directadmin – evolution, сподіваємось він вам сподобається і буде зручнішим за старий. Трохи пізніше включимо його на всіх серверах і зробимо огляд нових функцій.

Всі відгуки та знайдені помилки щодо нового оформлення особистого кабінету та панелі управління хостингом Directadmin – надсилайте через tuthostua.copiny.com
А трьом клієнтам, які надішлють найбільше побажань або доробок на tuthostua.copiny.com до 31 серпня ми зарахуємо бонус на особистий рахунок від 10$ і вище, залежно від кількості та якості надісланих побажань.

Схожі матеріали