ТутХост виповнилося 9 років

Компанія ТутХост була заснована в червні 2004 року і цього року виповнилося 9 років. У зв’язку з цим, ми приготували для наших клієнтів 6 подарунків.

1. Квест, головний приз у якому планшет Google Nexus 7

Взяти участь у квесті може будь-який наш клієнт, який має хоча б 1 витрату. Квест триватиме п’ять днів із 5 по 10 червня. Переможцем стане людина, яка вирішить усі завдання квесту за мінімальний час. Приз за перше місце – планшет Google Nexus 7, за друге і третє місце книги з тематики.

2. Знижка 20% на замовлення нової послуги

Промокод ” tuthost9let ” надасть вам знижку 20% при замовленні будь-якої нової послуги на термін до 1 року. Код знижки діє до 10 червня.

3. У 2 рази більше місця на тарифах Гігабайт

Тарифи Гігабайт повинні бути по-справжньому більшими, тому кількість місця на них була збільшена в 2 рази, а ціна залишилася незмінною.

4. У 4 рази більше місця на тарифах реселінгу

Дисковий простір на тарифах реселінгу хостингу з сьогоднішнього дня збільшено вчетверо. При цьому ціна залишається незмінною. Для існуючих реселерів місце збільшено також безкоштовно.

5. Нова система знижок на послуги хостингу. Знижки до 50%

“Давно ми не оновлювали ціни на хостинг”, – подумали ми. І запустили нову, просту, але дуже приємну систему знижок на хостинг .

При оплаті хостингу за 3 місяці – знижка 10%, за 6 місяців – знижка 20%, за 1 рік – знижка 30% та домен у подарунок, за 2 роки – знижка 40% та домен у подарунок, за 3 роки – знижка 50% та домен у подарунок.

6. Хмарний хостинг зовсім поряд

Ми закінчуємо тестування нової хмарної платформи, нові сервери хостингу запускатимуться вже на ній. А нові послуги ВВС також надаватимуться у хмарі. Клієнти, які підписалися на повідомлення про запуск нової послуги у найближчі кілька днів, отримають посилання для замовлення хмарних послуг на 3 місяці безкоштовно.

Схожі матеріали