Перенесення доменів клієнтів із Криму, до 8 березня.

У зв’язку з санкціями, запровадженими урядом США, всі міжнародні домени, клієнтів з Криму до 8 березня потрібно перенести до іншого реєстратора. Дізнатися більше

Справжнім повідомляємо, що у зв’язку із санкціями введеними урядом США поточний реєстратор доменних імен компанія PublicDomainRegistry зупиняє обслуговування всіх клієнтів із Криму з 15 березня 2015 року.

Тому до 8 березня 2015 року ми маємо перенести ваші домени до іншого реєстратора. Це єдиний можливий варіант не втратити домен та уникнути перебоїв у його роботі.

При перенесенні домен продовжується на 1 рік, на жаль, без продовження домен перенести неможливо.

Тому до 8 березня вам потрібно надіслати нам список доменів, які ви хочете перенести та поповнити ваш баланс на суму рівну сумі продовження необхідних доменів.
Вартість продовження можна переглянути тут:
https://tuthost.ua/uk/domens/registration/

Після того, як ми отримаємо від вас список доменів і ви поповните баланс, ми виконаємо всі необхідні дії для трансферу домену.

Після того, як ми оформимо трансфер, на ваш контактний e-mail прийде запит. У цьому листі два посилання, одне підтвердити трансфер, друге для відмови. Вам треба буде підтвердити! Важливо! Якщо Ви не підтвердите трансфер, процедура перенесення не розпочнеться!

Домени, які не будуть перенесені – 15 березня перестануть працювати.

Схожі матеріали