ispmanager6

ISPmanager 6 – доступний для замовлення

Вийшла нова версія ISPmanager 6 зі зміненим інтерфейсом та новими інструментами. Доступно 4 різні версії ISPmanager 6: Lite, Pro, Host та Business.

Що буде з ліцензіями ISPmanager 5?

Продажі та продовження ISPmanager 5 Business будуть завершені у червні 2021 року, до цього ви можете продовжити ліцензію на строк до 1 січня 2022 року.
З 1 січня 2022 року завершиться підтримка та випуск оновлень.

  • У клієнтів з місячними та річними ліцензіями ISPmanager 5, які до цієї дати не перейдуть на нову версію – зупиниться можливість роботи з панеллю (сайти та бази при цьому будуть працювати).
  • У клієнтів з вічною ліцензією панель працюватиме, але оновлення до неї виходити перестануть.

Як перейти з 5 версії ISPmanager 6?

  • Якщо у вас є вічна ліцензія ISPmanager 4 або 5, то до 15 серпня ви можете безкоштовно обміняти її на річну ліцензію ISPmanager 6 – будь-якої версії. Для цього просто напишіть на нашу підтримку.
  • Якщо у вас місячна або річна ліцензія, у якої вже закінчився оплачений термін – то ви можете просто замовити нову ліцензію ISPmanager 6, поміняти у встановленій панелі ключ на новий і після цього оновитися.
  • Якщо у вас місячна або річна ліцензія, оплачена до кінця 2021 року і ви хотіли б зберегти сплачений термін – напишіть нам на підтримку, ми допоможемо виконати зміну тарифу з оплатою різниці у вартості ліцензії.

Як відбувається оновлення?

Для оновлень вам потрібно спочатку отримати ключ для ISPmanager 6 – замовивши нову версію або виконавши зміну тарифу через підтримку. Після того, як ви вказали актуальний ключ – оновіть панель управління вручну або в розділі Допомога → Про програму.

Якщо версія панелі керування нижча за 5.295, оновлення потрібно виконати двічі: спочатку до останньої версії ISPmanager 5, а потім до ISPmanager 6.
Міграція відбудеться безшовно та не вимагає жодних дій від користувачів.

Безшовна міграція доступна для панелей, встановлених на ОС Debian 9, Debian 10, Ubuntu 16, Ubuntu 18, Ubuntu 20, CentOS 7, CentOS 8.

Що робити клієнтам із застарілими ОС?

Не всі клієнти можуть безшовно мігрувати на ISPmanager 6. Якщо панель встановлена на ОС, що не підтримується, необхідно зробити ручну міграцію:
перенести користувачів, домени та бази даних.
Ми розуміємо цю проблему, тому для клієнтів із застарілими ОС продовжили можливість передплати ISPmanager 5. Вони зможуть користуватися панеллю без обмеження часу.

Ліцензійна політика для користувачів ISPmanager 5 зі застарілими ОС:

  1. Можливість продовження ліцензії на ISPmanager 5 не обмежена за часом (продовження ліцензії здійснюється за запитом на підтримку).
  2. З 15 червня (1 липня) 2021 року вартість підписки на ISPmanager для користувачів дорівнюватиме вартості підписки на ISPmanager 6.
  3. ISPmanager 5 працюватиме після 31 грудня 2021 року.
  4. Підтримка надаватиметься до 31 грудня 2021 року.
  5. Застарілими ОС вважаються всі ОС, крім Debian 9, Debian 10, Ubuntu 16, Ubuntu 18, Ubuntu 20, CentOS 7, CentOS 8.

Схожі матеріали