wordpress

Хостинг для Wordpress – нові тарифи

Оновлено тарифи хостингу для Wordpress . Тепер вони надаються на новому технічному майданчику, який ще більше оптимізований для швидкої роботи сайтів на Wordpress. Серед ключових особливостей нового майданчика хотілося б відзначити:

  1. Швидкісні диски SSD NVME.
    Ми першими в Україні запускаємо хостинг на дисках SSD NVME. Це новий стандарт SSD-дисків, які підключені через інтерфейс PCI Express, тоді як стандартні диски підключаються через інтерфейс SATA. За попередніми тестами – виграш у швидкості обміну даними на таких дисках становить у середньому в 2 рази, порівняно із звичайними SSD.
  2. Кешування Memcached
    Це технологія кешування, яка дозволяє прискорити завантаження сайтів на Wordpress і знизити навантаження на сервер, таким чином, сайт зможе витримувати більше одночасних відвідувачів. Багато компаній надають таку можливість тільки на найдорожчих тарифах хостингу, ми зробили її доступною на всіх тарифах хостингу для Wordpress.
  3. WP-CLI
    Це командний рядок, через який можна швидко виконувати безліч операцій, доступних через адмінку Wordpress. Для досвідчених вебмайстрів – дозволить збільшити швидкість та зручність розробки сайтів на Wordpress.

Усі ліміти та параметри PHP підібрані таким чином, щоб сайт Wordpress міг працювати швидко і без збоїв. Вибирати доступні модулі PHP і налаштувати його параметри можна прямо на панелі Directadmin.

Схожі матеріали